Hudpleieakademiet

Hudpleieutdanning

Hudpleieakademiet - Norges største skole innen hud- og kroppsterapi

Er du interessert i helse, skjønnhet og velvære, og liker å omgås og jobbe med mennesker? Da kan Hudpleieakademiet være riktig valg for deg! Her tilbys Internasjonal hudpleieutdannelse som både heltids- og deltidsstudium – begge godkjent av CIDESCO.

Hudpleieakademiet er Norges største privatskole innen hud- og kroppsterapi. Velger du Hudpleieakademiet vil du få dyptgående kunnskap om hud, kropp og ulike behandlinger. Et CIDESCO-diplom – som er anerkjent som det mest avanserte sertifikatet innen skjønnhet og velvære – gir også svært gode yrkesmessige forutsetninger.

Hudpleieakademiet tilbyr en Internasjonal hudpleieutdannelse. Utdanningen gir rett til støtte fra Lånekassen. Studiet gir et bredt faglig fundament for en fremtid som hud- og kroppsterapeut. Les mer om studiet her.

Hvorfor skal jeg velge Hudpleieakademiet?

6 grunner til å velge Hudpleieakademiet:

• Du får en profesjonell utdanning av høy kvalitet og med internasjonal standard
  • Uteksaminerte studenter fra Hudpleieakademiet er attraktive på arbeidsmarkedet
  • Skolen har et stort faglig nettverk – som kan bringe med seg mange fordeler for jobb etter studier
  • Studiet gir mange og varierte jobbmuligheter: Her kan man nevne salonger og spa både i Norge og i utlandet, samt å starte egen virksomhet i form av hudpleiesalong eller klinikk
  • Du får avlegge CIDESCO-eksamen
  • Skolen har både læring og trivsel i fokus!

HudpleieskoleRektor ved Hudpleieakademiet har dessuten følgende råd til deg som vil studere hudpleie;

"Dra og besøk skolen du vurderer! Det å møte lærerne og se lokalene gir større trygghet i skolevalget. Her får du en smakebit på hva som venter deg, og kan lettere vurdere om utdanningen er noe for deg. Du bør også kontakte bransjen for å høre om skolen du vurderer vil gi deg kompetansen de etterspør."

Et variert og spennende yrke – i sosiale omgivelser

Velvære kan oversettes med mental og fysisk helse og lykke – en tilstand hud- og kroppsterapi kan gi. Som hud- og kroppsterapeut jobber du tett med mennesker, i en variert og spennende hverdag. Du kan både samarbeide med hudleger, apotek og store produktleverandører, som for eksempel konsulent, kundeveileder eller kursholder. Hudpleie er et voksende marked, hvor etterspørselen etter kvalifiserte fagfolk er stor.

Heltids- og deltidsstudium

Den internasjonale hudpleieutdannelsen ved Hudpleieakademiet tilbys som både dag- og kveldsundervisning, og går over henholdsvis ett eller to år. Innholdsmessig er studiene helt like, og de er begge godkjent av CIDESCO. Du velger heltidsstudium eller deltidsstudium ut fra hva som passer deg best.

Skolen legger stor vekt på at undervisningen skal være av høy kvalitet, slik at man skal ha gode forutsetninger for å innfri eksamenskravene. Lærerkreftene ved Hudpleieakademiet består av en rekke dyktige fagpersoner med god erfaring på hver sine fagfelt. Skolen gjør sitt ytterste for til en hver tid å ha den beste fagkompetansen slik at studentene blir godt kvalifisert til å jobbe i hudpleiebransjen.

Dersom du er interessert i velvære og skjønnhet, og ønsker å kunne påvirke mennesker på en positiv og behagelig måte, er en utdannelse i hud- og kroppsterapi midt i blinken for deg!

For kontakt eller mer informasjon om Hudpleieakademiet, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Hudpleieakademiet

Utdanninger Sted
Hud- og kroppsterapi Oslo

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Hudpleieakademiet.

Kontaktinformasjon til Hudpleieakademiet

Hudpleieakademiet

Fredensborgveien 24 -p

www.hudpleieakademiet.no

Kontakt Hudpleieakademiet

Studentene setter karakterer

Malika   |   29.03.2016
Hei! Har studert på Hudpleieakademiet året 2014/2015. Ett flott år med mange gode minner, gode lærere og en flott utdanning til slutt! Lykke til dere som har tatt vår plass der nå :)
Cathrine Winther-Sørensen   |   23.03.2016
Flott skole med profesjonelle, kunnskapsrike, engasjerte lærere som brenner for faget og bransjen, og ikke minst for deg som student og din yrkeskariere! Studietiden her er spennende og hektisk, men godt tilrettelagt både for teori og praksis. Anbefales på det varmeste.
Jekaterina   |   15.03.2016
Anbefaler Hudpleieakademiet på det sterkeste! Lærerne er de varmeste, mest omtenksomme og dyktigste mennesker!! :) Dere lærer alt om hud, kropp og helse! Dere blir utdannet som fantastiske og meget dyktige hud- og kroppsterapeuter! Ta dere en tur innom til informasjonsdag. Dere kan bli litt mer kjent med skolen!