Videre- og etterutdanning

Samfunnssikkerhet og beredskap, styring og strategi (masteremne)

Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Samfunnssikkerhet og beredskap, styring og strategi (masteremne)

Hvorfor studere samfunnssikkerhet og beredskap, styring og strategi?

Dersom du ønsker å være i stand til å analysere relevante problemstillinger, og utvikle kunnskap og ferdigheter på nye områder slik at du kan gjennomføre avanserte arbeidsoppgaver og prosjekter innenfor samfunnsikkerhet og beredskap, ja da er dette studiet for deg!

Lær deg også å beherske fagområdets uttryksformer og hvordan du skal kommunisere og formidle faglige problemstillinger, analyser og konklusjoner overfor spesialister og allmennheten. Stå sterkere i faget slik at du kan bidra til nytenkning og innovasjoner på fagfeltet!

Dette lærer du

Det gis først en innføring i fagområdets historie, herunder en gjennomgang av ulike tilnærminger og strategier for organisering av samfunnssikkerhet og beredskapsarbeid.  Det vil være et spesielt fokus på den norske modellen. Videre behandles blant annet temaer som risikostyring (herunder ledelse og fasilitering av risiko- og sårbarhetsanalyseprosesser, ROS) og samvirkeutvikling på tvers av sektorielle, organisatoriske og administrative skillelinjer.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights