Videre- og etterutdanning

Økonomistyring (masteremne)

Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
1 semester
Undervisning
Deltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Økonomistyring (masteremne)

Hvorfor økonomistyring?

Økonomistyring er nødvendig for å sikre at virksomheten når sine mål. Dette gjelder om virksomheten er et profittforetak, en offentlig virksomhet eller en ideell organisasjon. Hovedmålet med dette emnet er at studentene skal få kompetanse til å velge ut, anvende og kritisk reflektere over økonomiske styringsverktøy til bruk for analyser og beslutninger.

Dette lærer du

- Gjenkjenne viktige problemstillinger innenfor utvikling og drift av virksomheter og organisasjoner

- Anvende bedriftsøkonomisk teori og metode for å løse og analysere ulike bedriftsøkonomisk problemstillinger, og bruke dette som beslutningstøtte i økonomistyringen.

- Vurdere kritisk i hvilke situasjoner de ulike modellene egner seg som beslutningstøtte og forstå styrker og svakheter ved ulike bedriftsøkonomiske modeller og verktøy vurdere hvordan atferdsmessige, institusjonelle og kulturelle forhold kan påvirke implementeringen av modeller og verktøy i økonomistyring.

Universitetet i Sørøst-Norge
Hasbergsvei 36
3616 Kongsberg

USN – Et av landets nyeste universiteter

Den 4. mai 2018 ble Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN) til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Dette gjør dem til et av Norges nyeste universiteter, og det fjerde største av Norges ti universiteter.  USN tilbyr profesjonsorientert og arbeidslivsrettet utdanning, forskning og kunnskapsformidling med...

Les mer og vis alle utdanninger ved Universitetet i Sørøst-Norge

Highlights