Soneterapi (Erstal-metoden)

Varighet: 4 semestre (evt. kun 2)
Studielån/Stipend: Ja
Søknadsfrist: Kontinuerlig opptak
Oppstart: Løpende opptak - Tønsberg

Soneterapi (Erstal-metoden)

Soneterapi – helbredende berøring

Vil du bli fotsoneterapeut? Tunsberg Medisinske Skole tilbyr en samlingsbasert deltidsutdanning i soneterapi!

Soneterapi er en form for refleksologi og er en naturmedisinsk behandlingsmetode, basert på prinsipper etter biologiens vitenskapelige teori, utviklet av Dr. Charles Ersdal Md (Ma).

Sammenheng mellom fotsoner og kroppens energi

Tunsberg Medisinske Skole tilbyr to utdanninger i soneterapi som bygger på hverandre: soneterapi 1 og soneterapi 2. Studiene er ment å gi innsikt og forståelse av fotens soner og deres sammenheng med kroppens energi, struktur og funksjon, samt innsikt i pato-fysiologi, sammenheng mellom aktuelle symptomer og fotens soner. Studenten skal også oppnå forståelse for vitenskapelig tenkning og praksis, samt det naturvitenskapelige, naturmedisinske og medisinske fagområdet som legger grunnlag for soneterapien.

Etter å ha fullført soneterapi 2, får studenten vitnemål med tittelen Soneterapeut TMS.

Hvem kan studere soneterapi?

Soneterapi passer for mennesker som har et ønske om å starte og drive egen praksis som soneterapeut. Det passer også for soneterapeuter som ønsker videreutdanning, eller innføring i ”Ersdal-metoden”, og andre som tar utdanning i  innen naturmedisin.

Studiene er i tillegg passende for terapeuter som jobber med en annen terapiform, og som ønsker å utvide behandlingstilbudet sitt. Erfaring viser at terapeuter vil ha større mulighet til inntjening ved å kunne tilby sine pasienter et bredere tilbud.

Deltid og praksis

Studiene i soneterapi er deltidsstudier hvor undervisningen er fordelt over 4 semestre. Soneterapi 1 går over ett semester og soneterapi 2 over tre semestre. Etter det andre semesteret av soneterapi 2 skal studentene ut i praksis, noe som danner grunnlaget for det siste semesteret.

Fotsoneterapi er et populært studie

Det er viktig at man reserverer plass tidlig på dette studiet. Det vil også gjøre det lettere for Tunsberg Medisinske Skole å bekrefte oppstartsdatoen. En reservering av plass på soneterapi 1 koster kr 2000,- og vil bli trukket fra studieavgiften. Dette beløpet vil naturligvis bli tilbakebetalt om studiet ikke starter som planlagt.

For kontakt eller mer informasjon om Soneterapi (Erstal-metoden), vennligst fyll inn en interessemelding.

Soneterapi 1: Det kreves grunnleggende kunnskaper i anatomi og fysiologi, minimum på nivå med forkurs anatomi og fysiologi. Mer informasjon om forkurs i anatomi og fysiologi finner du under oversikt over skolens studietilbud.

Soneterapi 2: Det kreves at du har gjennomført og bestått soneterapi 1 eller har en tilsvarende utdanning som kan godkjennes.

Studieavgift: kr 15 000,-  per semester.
Kompendiene er inkludert i studieavgiften

Skolen tilbyr avbetalingsordning:
Det er mulig for avbetaling med enten 3,6,9 eller 12 månedlige avdrag. Du betaler da et tillegg i studieavgiften på kr 200,- pr ekstra avdrag.

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Soneterapi (Erstal-metoden).