For kontakt eller mer informasjon om Tunsberg Medisinske Skole, vennligst fyll inn en interessemelding.

Utdanninger - Tunsberg Medisinske Skole

Utdanninger Sted
Biopati 4 årig deltidsutdanning Asker
Ernæringsterapi 2 år Flere studiesteder (2)
Grunnmedisin Nettstudier
Helsekostveileder Nettstudier
Kostholdsveileder Nettstudier
Naturmedisinsk grunnutdanning Nettstudier
Soneterapi (Erstal-metoden) Flere studiesteder (2)

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om Tunsberg Medisinske Skole.

Studentene setter karakterer

(5)
Ernæringsterapeuten   |   12.09.2012
Dette kan jeg virkelig anbefale! Spesielt dersom du er opptatt av å lære litt om andre teorier enn de offentlige, og hvordan ernæring kan bidra til bedre helse! Skolen har fantastiske lærere, lokaler og supert studentmiljø. Eksamen hadde vi i Spania!
          (4)
Ellen   |   15.06.2012
Har tatt Grunnmedisinske fag i vinter og synes skolens opplegg er helt optimalt i forhold til å studere mens man jobber ved siden. Nettsidene er inspirerende og godt oppdaterte.