Master

Healthy Ageing and Rehabilitation

Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Varighet
2 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen

Healthy Ageing and Rehabilitation

Hvorfor studere Healthy Ageing and Rehabilitation?

Det anslås at den globale befolkningen over 60 år vil doble seg innen 2050. Dette utfordrer helsesektoren vår og fører til en stor etterspørsel etter kompetent helsepersonell over hele verden.

I dette fleksible, internasjonale og nettbaserte masterprogrammet får du teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter som er nyttig for både praksis, forskning og politikkutforming. Du kan møte medstudenter fra hele verden og får ny kunnskap om eldre i et globalt og tverrfaglig perspektiv.

Hva lærer du?

  • Relevant teori, praksis og forskning på feltet sunn aldring og rehabilitering.
  • Kritiske tilnærminger til utfordringer med sunn aldring og rehabilitering lokalt, nasjonalt og globalt med henvisning til sosiokulturell, økonomisk og politisk kontekst.
  • Hvordan du kan samarbeide i tverrfaglige og tverrsektorielle team og med ulike interessenter innen sunn aldring og rehabilitering.
  • Hvordan du kan bruke innovasjon, teknologi og ledelse i rehabilitering.
  • Hvordan du kan utføre forskning og bruke forskningsresultater i politikk og tjenesteutvikling.
  • Hvordan du retter fokus mot helsefremmende og gjenopprettende tiltak, som for eksempel de eldre voksnes fungering og deres levekår.
Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet

Høgskulen på Vestlandet (HVL) ble etablert 1. januar 2017, da Høgskolen i Bergen, Høgskulen i Sogn og Fjordane og Høgskolen Stord/Haugesund fusjonerte. HVL er i dag en av landets største utdanningsinstitusjoner, med campuser i Bergen, Førde, Haugesund, Sogndal og på...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskulen på Vestlandet

Highlights