Bachelor

Bachelor i spillteknologi og simulering

Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato
Varighet
3 år
Undervisning
Heltid
Studielån/Stipend
Støttet av lånekassen
Undervisningsform
Klasserom
Neste startdato

Bachelor i spillteknologi og simulering

Studiet passer for deg som er interessert i programmering, informatikk, spillutvikling, spilldesign og kreativ problemløsning i team. Unikt for dette studiet er at du får mulighet til å lære avansert programmering i en spillmotor og du vil jobbe tett med studenter fra en kunstfaglig linje for å lage dataspill og apper.

Studieprogrammet fokuserer på å utvikle både dine tekniske ferdigheter og dine kreative evner i forhold til problemløsning. Dette er viktig kompetanse som det er stort etterspørsel av i arbeidsmarkedet. Du lærer også teknikker for å bygge visuelle systemer og utvikle programvare for både opplevelsesindustri og ingeniørfag.

Spillteknologi dekker et stort fagfelt, og omfatter blant annet simulering, systemtenkning, programmering, spilldesign og matematikk, som er grunnlaget for utvikling av komplekse datasystemer. Samfunnet trenger kompetente fagpersoner med kunnskap om nye teknologier, kunnskapsformidling, interaktive prosesser, systemforståelse, kreativ problemløsning, gode kommunikasjonsevner og forståelsen av teamarbeid, samt spilldesign for ulike brukergrupper.

Bachelor i spillteknologi og simulering gir deg mer enn bare grunnkompetansen du også får på andre studier innenfor programmering og informatikk. Her får du det ekstra gjennom teamarbeid, design tekning og kreative prosesser som er essensiell kompetanse for fremtidens utfordringer i arbeidslivet.

Bachelor i spillteknologi og simulering er et internasjonalt studieprogram og undervisningsspråket er engelsk. Det tilrettelegges imidlertid for at studenter som ønsker å levere oppgaver/eksamen på norsk kan gjøre det.

Studiet ligger under Institutt for spillutdanninger - Spillskolen:

Her leser du mer om Spillskolen, studentliv og kan se studentarbeider.

Kommende startdatoer

1 tilgjengelig startdato

Høst

  • Klasserom
  • Hamar
Høgskolen i Innlandet
Hamarveien 112
2411 Elverum

Høgskolen i Innlandet

Høgskolen i Innlandet (HINN) ble etablert 1. januar 2017 etter Kongelig resolusjon om å fusjonere Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Lillehammer.  Høgskolen tilbyr utdanning på bachelor-, master- og ph.d.-nivå, i tillegg til etter- og videreutdanning. Den norske filmskolen inngår...

Les mer og vis alle utdanninger ved Høgskolen i Innlandet

Highlights