Naturmedisinsk grunnutdanning

Søknadsfrist: Fortløpende opptak - start når du vil
Oppstart: Start når du ønsker - Nettstudier

Naturmedisinsk grunnutdanning

NaturmedisinTa en utdanning i naturmedisin

Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg basiskunnskap om klassiske teorier og retninger innen naturmedisin. Du vil lære å se sammenhengene mellom de forskjellige retningene som har utviklet seg til forskjellige tider og innen forskjellige kulturer.

Hva lærer du på Naturmedisin?

Med en grunnutdanning i naturmedisin fra Tunsberg Medisinske Skole får du basiskunnskap om de klassiske teorier og retninger innen naturmedisin.

En grunnutdanning i naturmedisin passer for deg som ønsker å utdanne seg innen naturmedisin, men som ikke vet hvilken hovedutdanning de skal velge. Studiet passer også til de som jobber med naturprodukter (helsekostbutikk, apotek, farmasøytindustri og lignende), eller for de som ønsker å sette seg inn i fagområdet naturmedisin. Studiet er godkjent av NNH (Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon).

Formålet med utdanningen i naturmedisin

Formålet med en grunnutdanning i naturmedisin er å gi en grundig innføring i naturmedisin med både bakgrunn, historikk, og tenkemåte. Naturmedisin er et bredt fagområde, men i denne grunnutdanningen ønsker ikke Tunsberg Medisinske Skole å knytte det opp mot noe spesielt fagområde, heller gi en generell forståelse for de grunnleggende prinsipper innen naturmedisin, slik det er forklart gjennom klassiske naturmedisinske systemer.

Alle naturmedisinske behandlingssystemer skal kunne forklares ut fra et helhetssyn hvor alle aspekter av mennesket skal tas hensyn til. Naturmedisin er ikke kun et alternativ til moderne medisin, men et helhetlig system i seg selv, hvor man behandler hele mennesket og ikke kun symptomer. Utdanningen gir et godt grunnlag for videre valg av hovedretning innen naturmedisin, samt verdifull kunnskap om andre fagretninger.

Utdanningens omfang

Utdannelsen er et deltidsstudie, og vi anbefaler at studentene jobber regelmessig med stoffet, og setter av to økter a 3 timer pr uke. Det vil si en total studietid på 240 timer. Studentene har mulighet til å forlenge studiet og bruke lengre tid ved behov.

Oppgaver og eksamen

Studentene skal svare på oppgaver (obligatorisk) som sendes inn for hvert tema i undervisningen. Eventuelle spørsmål fra disse kan rettes til lærer underveis. Oppgavene rettes av lærer hver måned. Quiz rettes automatisk. Studentene skal ha levert og fått godkjent alle innsendingsoppgavene for å kunne gå opp til eksamen. Eksamen avholdes 2 ganger i året, i form av en tidsavgrenset hjemmeeksamen.

For kontakt eller mer informasjon om Naturmedisinsk grunnutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Det er ingen opptakskrav ved studiet. Studiet er åpent for alle.

Studiet koster totalt kr 12 800,-
Eksamensavgift kr 1600,-

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Naturmedisinsk grunnutdanning.