Ernæringsterapi 2 år

Varighet: 2 år
Studielån/Stipend: Nei
Søknadsfrist: Søknadene behandles flere ganger i året
Oppstart: Høsten 2017 - Tønsberg

Ernæringsterapi 2 år

Ta en utdanning i ernæringsterapi

Vil du veilede og hjelpe mennesker til bedre helse og kosthold? Bli ernæringsterapeut med utdannelse fra Tunsberg!

Ernæringsterapi er en terapiform hvor man etter analyser og biokjemiske tester, gir råd om hvordan man bør endre kosthold og hvilke kosttilskudd som kan være fornuftige i den gitte situasjonen.

Sykdom kan skyldes feil kosthold

En ernæringsterapeut tar utgangspunkt i at sykdom er en ubalanse forårsaket av feil kosthold, mangel på næringsstoffer og en belastende livsstil. Gjennom endringene som blir foreslått kan man ofte være i stand til å lindre plagene ved mange kroniske sykdommer. Et riktig kosthold og en fornuftig livsstil vil kunne bidra til å forebygge sykdom og medvirke til en god helse gjennom livet, både fysisk og psykisk.

Hvem kan bli ernæringsterapeut?

Utdannelsen i ernæringsterapi er ment for deg som ønsker å starte din egen praksis som ernæringsterapeut. Studiet passer godt for deg som har en medisinsk eller naturmedisinsk praksis, som ønsker å gi et mer helhetlig tilbud med ernæring som en integrert del av ditt behandlingstilbud.

Etter fullført utdannelse kan du jobbe i egen praksis som ernæringsterapeut, i et fellesskap med andre terapeuter, på et treningssenter, innen undervisning, eller i salg/rådgiving innen helsekost. Utdannelsen i ernæringsterapi vil også gi allerede etablerte terapeuter et utvidet tilbud i en eksisterende praksis. For å få godkjent utdannelsen i andre terapeutorganisasjoner trenger man i tillegg kunnskaper om anatomi, fysiologi, patologi med mer tilsvarende minimum Grunnmedisin. Denne utdannelsen kan man ta før, samtidig, eller etter ernæringsterapi.

Forskning om ernæring og helse

Studentene skal gjennom studiet delta aktivt i forskning. Vi tror dette vil være med å gjøre utdannelsen enda mer levende, samt at man som student får større kunnskap og forståelse. Det å kunne lese og tolke forskning og sette seg inn i ny kunnskap, er avgjørende for å kunne holde seg oppdatert i et fag i kontinuerlig endring.

For kontakt eller mer informasjon om Ernæringsterapi 2 år, vennligst fyll inn en interessemelding.

Det er begrenset antall plasser og studieplassene tildeles fortløpende. Det er derfor viktig med en tidlig påmelding for å være sikker på studieplass. Ta kontakt via interesseskjemaet nedenfor, eller kontakt skolen.

Studieavgiften er kr 37 000,- pr. skoleår og betales for ett år om gangen. Studieavgiften inkluderer tilgang til nettskolen, alle samlingene og eksamen.

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Ernæringsterapi 2 år.

Studentene setter karakterer

(5)
Ernæringsterapeuten   |   12.09.2012
Dette kan jeg virkelig anbefale! Spesielt dersom du er opptatt av å lære litt om andre teorier enn de offentlige, og hvordan ernæring kan bidra til bedre helse! Skolen har fantastiske lærere, lokaler og supert studentmiljø. Eksamen hadde vi i Spania!