Biopati 4 årig deltidsutdanning

Biopati 4 årig deltidsutdanning

Ta Biopatiutdannelse på deltid
studere biopati

Ønsker du deg en solid terapeututdanning i naturmedisin? Tunsberg Medisinske Skole tilbyr biopatiutdanning på deltid. Biopati er en offentlig godkjent fagskoleutdanning som gir mulighet for lån/stipend i lånekassen fra høsten 2013.

Biopati er et helhetlig analyse- og behandlingssystem innen naturmedisin. Basert på kunnskap fra tradisjonell naturmedisin, orientalsk- og vestlig medisin, kombinerer biopati det beste fra flere forskjellige medisinske systemer. Biopati kalles også biologisk medisin, og har etablert en sterk posisjon som en innovativ behandlingsmetode over de siste årene.

NHH-godkjent biopatiutdanning

Utdanningen til biopat går over 4 år deltid, og er en kombinasjon av klasseromsundervisning og nettundervisning. Samlingene foregår ved skolens avdeling i Asker. Utdanningen er godkjent av NNH. Kvalifiserer til medlemskap i NNH og registrering i Brønnøysund, registeret for utøvere av alternativ behandling.

Hva er biopati?

Biopati kalles også biologisk medisin, og har etablert en sterk posisjon som en innovativ behandlingsmetode over de siste årene. Det er stadig flere som benytter seg av naturmedisin, noe som stiller større krav til terapeutene.

1. år

•    Klinikkdrift
  •    Intern klinisk praksis
  •    Ekstern klinisk praksis
For kontakt eller mer informasjon om Biopati 4 årig deltidsutdanning, vennligst fyll inn en interessemelding.

Studiet er et tilbud til deg som ønsker en fullverdig utdanning innen naturmedisin slik at du kan arbeide som terapeut.

Studiet egner seg også for deg som alt har en utdanning innen helse, men som i tillegg ønsker kunnskap og ferdigheter innen biopati.

Legg igjen en interessemelding hvis du vil vite mer om utdanningen Biopati 4 årig deltidsutdanning.

Studiested