FAQ - Side: 1

FAQ

Velkommen til Studentum.no sin FAQ angående høyere utdanning. Her har vi samlet noen vanlige spørsmål og svar som vi har fått på vårt forum og vår facebook.

Tråd
Antall spørsmål

Seneste spørsmål

21 des 2011
Utdanninger med oppstart på vårsemesteret
Hei.
Jeg er ferdig med allmenninjen på videregående skole og vært ledig til nå. Lurte på er det mulig å søke på noen utdanning i halvåret etter jul?
Hvordan finner jeg de ulike studiemulighetene?

Mvh Abdul

Hei!

Det er mange utdanninger som har oppstart på vårsemesteret eller rullerende opptak! Bruk Studentums søketjeneste til å finne en utdanning som interesserer deg, og kontakt skolen for informasjon om oppstart hvis det ikke står noe på siden.

Lykke til med studiene!

09 des 2011
Helsefagarbeider
Hei.
Vil gjerne høre litt mer om deres utdanning som Helsefagarbeider.
Jeg har jobbet på sykehjem siden ca. 2000, men mangler utdanningen.
Har fast jobb på natt i 63,4%.

Mvh Åse-Ann

Hei!

Studentum har ingen egne utdanninger, men er en søketjeneste hvor du kan finne din utdanning.

Vi har gjort et søk for deg: Utdanninger innen helse og medisin

Anbefaler deg å ta kontakt med en av skolene som foreslås her. Mange har eget hendvendelsesskjema nederst på siden!

Lykke til!

27 nov 2011
Ta opp elektrofag på nett
Hei!
Jeg er en voksen mann på 44 år. I 83/84 tok jeg et år på grunnkurs elektro.
Jeg har nå et ønske om å fullføre denne utdannelsen. Hva er alternativene mine? Helst nettbasert, da jeg er i full jobb.

Hei!

Vi fikk opp følgende treff i vår søketjeneste: Ta opp elektrofag som nettstudium.

Anbefaler deg å ta kontakt med skolen som foreslås, og høre om de tilbyr det du er ute etter. Eventuelt kan de kanskje sende deg videre.

Lykke til!