Vis fag-skole.no som: Mobil

Forum for utdanning og studier - Still dine spørsmål om utdanning her

forum for utdanning og studier

Forum for utdanning og studier

På forumet for studier kan du diskutere utdannelser, skoler, studentbosteder, opptak og andre studierelaterte spørsmål med andre fremtidige studenter. Du kan også finne en reisekamerat eller noen å dele leilighet med, både i Norge og i utlandet.

Slik gjør du:

Hvert innlegg granskes manuelt før det vises i forumet

PS: Du kan også sjekke om spørsmålet ditt har blitt stilt tidligere i vår FAQ (ofte stilte spørsmål).


Søk


Innlegg totalt
Tittel
131
Fagskoleutdannelse


De siste innleggene:

Svar Tråder
2 Fagskole - logistikk og transport 18.12.2017   Lejla Hei, Har noen av dere studert ved Fagskole - logistikk og transport i Gjøvik? Jeg vil gjerne høre om dine opplevelser og muligheter om jobb etter studiene? Tusen takk.
0 Teknisk fagskole for bygg og anlegg 23.01.2017   Kim Er det noen som vet om det er noe teknisk fagskole for bygg og anlegg i Oslo-området?
0 Strøk i norsk. Kan jeg gå under 23/5 regelen? 01.06.2016   Sandra Hei! jeg strøk i norsk sidemål vg3 og lurer på om jeg likevel kan komme innpå høyskole selv om jeg ikke tar eksamen opp igjen? Er 23 år og har 5 års skole og arbeidserfaring ettersom jeg har a...
0 Fotoutdanning i Stavanger 19.08.2015   Julia Hei der! Er det noen som vet om det finnes noen mulighet for fotoutdannelse i Rogaland? Fant selv ingen høgskoler som har slik studietilbud. Oppleringsplass hos en god fotograf kansje? Hvordan...
1 RE: Videreutdanning etter fagskolen 25.02.2015   Studentum Hei Robert, Jeg anbefaler deg å ta direkte kontakt med skolene som tilbyr ingeniørutdanning.  Lykke til!